Hittel teljes szavak: ezek változtatják meg a dolgokat. Hegyeket mozdítanak a tengerbe. A betegséget egészséggé fordítják. Egy bûnöst szentté változtatnak.


Egy bûnben, vagy gyarmati sorban nyomorgó nemzetet is képesek Isten saját nemzetévé tenni. Ez így van. Ha mi hívõk az országunkért mondott imáinkat a hit szavaival támogatnánk meg a kétség és bátortalanság szavai helyett, akkor rövid idõn belül szellemi feltámadás tanúi lehetnénk Magyarországon.
Isten megígérte, hogy ha mi, az Õ népe, megalázzuk magunkat, imádkozunk, keressük az Õ arcát, és elfordulunk a gonosz útjainktól, akkor meggyógyítja az országunkat. És hadd mondjam el neked, hogy vannak imaharcosok az egész országban (remélem, te is egyike vagy azoknak), akik megteszik, amit ez az ígéret kér.
Azonban még így sem hallhatunk sokakat így beszélni: „Ez nagyszerû! Isten meggyógyítja az országunkat.” Nem hallunk embereket az Isten ígéretébe vetett hittel beszélni. Inkább ezt halljuk: „Ó, te jó ég, hallottad, megint öltek a cigányok?”, ,, Hallottad, hogy a zsidók felvásároltak egy újabb magyar földet? " ,, Hallottad: a Géza megcsalta a nejét?" vagy valami más pusztító dolgot, amit a televízióban láttak.
Figyelj ide! Abba kell hagynunk, hogy arról prédikálunk, mit tesznek a bûnözõk, a bûnösök és el kell kezdenünk arról beszélni, hogy Isten mit végez, és hogyan állhatunk be az õ szolgálatába! Isten azt mondta, meggyógyítja ezt a nemzetet.
El kell kezdenünk hittel beszélni errõl az országról ahelyett, hogy a rossz hírekrõl beszélünk mindenhol. Természetesen ez a legtöbb embernek furcsának fog tûnni. Néhányan talán azt gondolják majd, hogy nincs ki mind a négy kerekünk. De ez nem új dolog. Ne légy kicsiny hitû! Ha nagyobb hited lenne, akkor elfogadnád, hogy Isten képes akár Trianont is rendezni, mert õ az ura a nagyhatalmaknak is! Ha nagyobb hited lenne, akkor elfogadnád, hogy Isten képes a bûnözõket is megjavítani, és Isten képes a hazádat megszabadítani minden ártó, ellenséges ellenségtõl.


Az Ószövetség leírja, hogy a zsidóság akkor érezhette biztonságban magát, és akkor gyarapodott, amikor egységesen az Úrnak szolgált, és csak õt imádta!


A magyarok számára is ez a követendõ út!


Isten azt akarja, hogy a magyarok is gyarapodjanak, és békességben, és valóságos egységben szeressék egymást, ne pedig különféle pártok osszák meg õket!


A magyarok legnagyobb ellensége a hitetlenség, és a megosztottság:


,, gyûlöllek, mert te jobbikos vagy" ,,gyûlöllek, mert te fradista vagy"


Ezek a sátántól való gonosz indulatok!!


Eleink, valamikor Árpád idejében nem ismerték a nemzeti megosztottságot, és csak azt az Istent imádták, aki a világot teremtette! (Ezt Kiszely István neves antropológusunk mondta el Debrecenben. ) Egységben éltünk, pártok, focicsapatok, bankok, adósságok nélkül, ám volt sok földünk, katonánk, állatunk, és lélekszámban gyarapodtunk is. Nem is szorultunk senkinek a kölcsöneire! Mindenkinek volt munkája!!


Ma ugyanazon a földön élünk, csak egység nélkül, és sok a Krisztusba vetett hit nélkül élõ közöttünk! Ne áltasd magad azzal, hogy majd valamelyik párt, vagy nyugati hatalom felemeli a hazádat! Csak Isten képes erre, és a hozzá õszintén megtérõ, egységesült nemzet!!



Hadd mondjak neked valamit: egy maroknyi hívõ, akik odafigyelnek Isten örömhírére, megbíznak abban, és szólják azt, erõsebbek, mint a hitetlen átokmondók egész serege. Az õ hitetlenségük nem fogja Isten hitét hatástalanná tenni!
Ezért van az, hogy az elmúlt években mi megtanultuk, hogy ne hallgassunk a rossz hírekre, és csak kezdjük el dicsérni Istent, és hálát adni Neki a szabadításáért. A dicséret minden egyes szava hitet szabadít fel a szívünkben.



Most olvasd el az 5 Mózes 28:16-68-as verseket. Ezek az átkok, amiktõl Jézus megszabadít téged, és az országot is, ha Õbenne van a bizalmad. Ha nem így teszel:


,, A jövevény, aki közötted van, feljebb- és feljebb emelkedik feletted, te pedig alább-alább szállasz. Õ fog neked kölcsönt adni, és nem te kölcsönzöl neki, õ fej lesz , te pedig farok." ( Mózes V. könyve, 28, 43).


Tökéld el most magad Istennel és velem együtt! Állj meg szilárdan velünk együtt, hogy a dolgok megváltoznak ebben az országban. Tökéld ezt el a szívedben. Mondd ki. Szólítsd elõ. Isten meggyógyítja, és felemeli a nemzetet!

Igei olvasmány: Nehémiás 6:1-16