A SZENT ISTVÁN SZÖVETSÉG KÖZLEMÉNYE



Ezennel tiltakozásunkat fejezzük ki a hazai cionisták vezetõjének Dr. Feldmáyer Péternek a magyarság gyásznapján, június 4-én tanúsított magatartása ellen.



A MAZSIHISZ elnöke, aki már a 90-es években kijelentette a szülõföldjén, Magyarországon, hogy Izrael kihelyezett tagozatának vallja magát ismét botrányt okozott. A Szent István Bazilikában héber holokausztozással mocskolta be Feldmájer az emléknapot - több jobbikos képviselõ távozott a helyszínrõl.


Erdõ Péter és egy református lelkész után Dr. Feldmájer Péter jogász, a MAZSIHISZ elnöke szólalt fel a 2010. június 4-ei, Szent István Bazilikában az Országgyûlés tagjai részére tartott ökumenikus istentiszteleten, aki héberül kezdte provokációját, majd holokausztról kezdett el beszélni Trianon gyásznapján.


A résztvevõk közül Szegedi Csanád, Pörzse Sándor, Egyed Zsolt, Balla Gergõ, Losonczy Pál, Kiss Sándor képviselõk, és több fõvárosi polgár is felállt, és távozott a bazilikából.


Mi a SZENT ISTVÁN SZÖVETSÉG, vagyis a szent korona tagjai, felszólítjuk Dr. Feldmáyer Pétert, hogy kérjen nyilvános bocsánatot a magyar nemzettõl, és a jövõben tartózkodjon a hasonló provokatív megnyilvánulásaitól. Ellenkezõ esetben perbe fogjuk a MAZSIHISZ elnökét.


Egyúttal várjuk a keresztény történelmi egyházak és a FIDESZ elhatárolódó nyilatkozatát. Akik a Magyar Gárdától, és a demokratikus Jobbiktól évek óta igyekeznek elhatárolódni, most bizonyíthatják pártatlanságukat, és a magyar nemzetért érzett szeretetüket.




SZENT ISTVÁN SZÖVETSÉG


Iványi Sándor


alapító


Debrecen, 2010-06-04.