A VILÁG SZÁMÁRA A LEGFONTOSABB NAP = December 8!


A VILÁG SZÁMÁRA a LEGFONTOSABB NAP: DECEMBER 8.



Talán sokan felkapják a címre a fejüket, hiszen nem is hallottak eddig december nyolcadikáról. Pedig ez a Világ Királynõje, a Szûzanya szeplõtelen fogantatásának napja, és Szeplõtelen szívének, gyõzelmének a napja!



Kedves Testvérek!

Áldott emlékû hercegprímásunk írásban rögzítette:


"FÔPÁSZTORI ÓHAJOM, HOGY a magyar engesztelésnek SZENTÉLY ÉPÜLJÖN. A magyar püspöki kar 1946. dec. 26-i körlevele szellemében AKAROM AZ ENGESZTELÉSNEK EZT A SZENTÉLYÉT, mint az engesztelés évének maradandó emlékét ......."
Az engesztelô szentély alapkövét Õ maga rakta le 1947 szeptember 25-én, Fogolykiváltó Boldogasszony ünnepe után.
Mindszenty József bíboros teste épségben, sértetlenül nyugszik Esztergomban.



Mindszenty József bíboros ezt is kijelentette:


"A Világ Királynõje nagy engesztelõ mozgalomra fõpásztori áldásomat adom."


1946. augusztus 26-án Székesfehérvárott a Szûzanyának, mint a Világ Királynõjének ajánlotta fel Magyarországot. Engesztelésül hirdette meg a Boldogasszony Évét, ünnepélyesen nyitotta meg Esztergomban, 1947. augusztus 15-én, s ott elhangzott beszédében megígérte:


"Október 8-át, MAGYAROK NAGYASSZONYÁNAK ÜNNEPÉT MAJD NYILVÁNOS ÜNNEPPÉ TESSZÜK,vasárnapként, magunkra vállalt szentmisével és munkaszünettel üljük meg, ha a Nagyasszony ezeréven át mindenkor tapasztalt nagy hatalmával és édesanyai szeretetével átsegít minket a gyászbaborult egek, háborgó tengerek viharán, vészin át."



"Észbontóan fájó gondolat volna, ha az õsi Máriás magyar földrõl a hit, remény és szeretet megfogyatkozásával az Isten Anyját számûznõk vagy számûzni engednõk és Szent István történelmi érvényû szerzõdését botorul felbontanók, megsemmisítenõk. E kapcsolat felbontása népi öngyilkosság volna. Ez lenne a végsõ haláltánc és a nemzethalál, az örvény, amelybõl nem volna menekvés, kiemelkedés.


.. Felelõssé teszek minden magyart, elsõsorban a katolikusokat a nemzet eme biztos horgonyáért és a hozzá való görcsös ragaszkodásért, hogy a MÚLT ÉVI NYILVÁNOS ÉS ÜNNEPÉLYES ELKÖTELEZETTSÉGEINK nem lesznek csak merõ jószándék, vízre írt betû, érett fejjel is csacska gyerekbeszéd ..." - hangzott el Mindszenty prímás újévi szózatában a Boldogasszony évében, Esztergomban, 1948. január 1-én).



Egy világméretû engesztelési mozgalomról van szó, amelynek Magyarországról kell kiindulnia, s elterjednie az egész világon.


Itt küldöm a Natália nõvérrõl szóló honlap elérhetõséget:



http://www.natalia-nover.lapok.eu/kozlesek_magyarorszagrol



A film itt tekinthetõ meg:



http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/04/08/16/Sirjaik_hol_domborulnak_2011_aprilis_8_.aspx



A mi feladatunk az engesztelés



A SZÛZANYA MAGYARORSZÁGOT SAJÁT TULAJDONÁNAK NEVEZI, EZÉRT MAGYARORSZÁGTÓL KÜLÖNLEGES ENGESZTELÉST KÍVÁN!


Az engesztelést a Szûzanyával kell végeznünk, saját bûneinkért, és a hitetlenség bûneiért. 1940 – Szûzanya szavai:


az országgal. Tartsatok bûnbánatot, engeszteljetek, nehogy eltörölni kényszerüljek ezt az országot. Meg akarok ugyanis könyörülni rajta. Azt akarom, hogy az engesztelés jó illata szálljon fel Szívemhez a magyar földrõl, és járja át az egész világot Anyám országát meg akarom tisztítani, áldani, és Szívemhez vonni.


Ha a magyar nép meg Szent István az országot a mennyei Atyától kapta, és mivel fia meghalt, örökségül Nekem adta. Én ezt az örökséget elfogadtam. Más országok is felajánlották magukat Nekem, de örökségem csak ez az egy ország. Történelmében megjárta a keresztutat, de soha el nem pusztul.”


Az Úr Jézus szavai


A háború elõtt: „Anyám országát szeretném megkímélni, ha akad elegendõ számú engesztelõ lélek.”


„Terveim vannak ezzel megszûnik vétkezni, mindenekelõtt a tiszta erkölcs ellen, nem káromkodik, tisztelettel ejti ki Szeplõtelen Anyám nevét, bûnbánatot tart, és engesztel, eljövök, és kegyelemmel gazdagon felruházom õt. Amint a megváltás a betlehemi istállóból indult, úgy fog elindulni Magyarországról nagy mûvem: a bûnök eltörlése, a lelkek megszentelése, a sátán letaszítása (lásd: pl. Szeretetláng elterjedése innen indult, amely a sátán megvakításával jár), az Én gyõzelmem.


A magyar nép elnyeri tetszésemet, Édesanyám iránti tiszteletéért, és szeretetéért” Akkor bemutatta nekem Jézus Magyarország és az egész világ reményteljes jövõjét.


„Magyarország engesztelésért kész vagyok az egész világon könyörülni!”


Jézus: "Nagy jövõ vár Anyám országára, s általa az egész világ kegyelmet nyer." "Miként a betlehemi istállóban elkezdõdött a megváltás, úgy a magyar földön elkezdõdik az én nagy munkám: a bûn megszüntetése, eltörlése a föld színérõl, a lelkek megszentelése, a sátán legyõzése és az én országomnak diadalmas uralma. Ez pedig - miként mondottam - annyiban fog sikerülni, amennyiben Szeplõtelen Anyámnak, mint a ,Világ Gyõzelmes Királynõjének' megadják a NYILVÁNOS tiszteletet és elismerést."