Sej haj Lina...




Sej haj Lina . Nincs itt hiba . Együtt megyünk a moziba ...

Régi nóta bizony . Úgy hogy ne búsuljon most itt senki.Pénz áll a házhoz s nem is kevés ! Lehet már újra tûzijátékokban gondolkodni .Sõt , most már nem csak a Lánchidat lehet begyepesíteni hanem az egész Váci utcát is . A Duna korzót pedig az Andrássy úttal együtt akár a Hõsök teréig le lehet szórni homokkal , hogy mezitláb is tudjon grasszálni akinek ehhez szottyan kedve. Had lássa ország világ , hogy a szocialista kormány mindet megtesz a dolgozókért . Akarom mondani : a munkavállalókért , a minimálbéresekért...Had érezze az a minimálbéres talpával is a szocialista kormány gondoskodását a homok bizsergetõ élményén át . Három napig . Mert utána jönnek a majd haveri homok terítõ -felszedõ cégek , mert azoknak is meg kell élni valamibõl. Ezzel pedig máris élénkül a hazai foglalkoztatottsági statisztika.



No és hát ugye 25 milliárdból lehet ám mos tanulmányokat is rendeli. Mi az hogy ! Még csak most lehet igazán.

Ha jaj ! Most jön el a válságból kivezetõ , útkeresõ tanulmányok ideje . Ehhez mérten alakulnak majd a szerzõi díjak is.

Mert ugye a jövõnkrõl van szó és az minden pénzt megér .Különben is , ahogy a szólás tartja , olcsó húsnak híg a leve. Kézenfekvõ, hogy momentán , igen drága tanulmányokra lesz szükség. Ki meri ezt vitatni válságban ? Az eddigi tanulmányoknak is igen nagy hasznát vettük . Általuk jutottunk el most a sok pénzhez ! Bizony ám . Sõt ha már a válságból kivezetõ útkeresõ tanulmányok kifogytak akkor olyat is lehet majd írni : Hogyan fejjük meg az Uniót még jobban !Után pedig egy olyat : Hogy hárítsuk át az adóságot a dédunokákra .


Mert ugye ,-- köztünk legyen szólva-- errõl van szó, de minek ezt most forszírozni , amikor a vidámság, a jókedv , a mulatozás ideje jött el megint ? Miért kell mindig a dolgok fonákját keresni .Mi lesz ? Meg hogy lesz holnap ? Ugyan már kérem . Ezek tipikus ellenzéki sopánkodások ,nyavalygások. Egy igazi haladó ,aki már túl van egy rendszerváltáson , soha se kesereg. Tudja jól, hogy a haladóknak mindig lesz mit a tejbe aprítani. Mindössze arra kell ügyelni, hogy jól legyenek a dolog lekommunikálva. Ehhez meg kell találni a megfelelõ embereket , akik a minimálbéreseket hasba tudják akasztani alkalmas idõben választások közeledtével amikor majd újra látszik már a fény az alagút végén ... Amikor már mindenünnen az hallatszik , hogy: nemsokára jobb lesz. ! S a levegõben lóg már hogy : Több pénzt kell az embereknek ! Több pénz kell az önkormányzatoknak ! Úgy hogy nem kell itt aggódni. Minden rendbe jön. Nem szabad elhinni azt amit szélsõséges külföldi sajtó terjeszt, hogy már Izlanddal , Bangladessel kell versengenünk. Ugyan már . Minden nézõpont kérdése.Vannak például kimagasló teljesítményeink ,távolba mutató tervek amivel huszárosan kivághatjuk magunkat a válságból : Kordonok , gyártása, felállítása, és lebontása dolgában ott vagyunk a spiccen ! Nálunk már minden állampolgára jut egy fél kordon ! A jövõ pedig az hogy minden állampolgára négy darab kordon jusson ! Az az : számszerûsítve ,annyit tesz mint 4o millió darab kordon ! Van itt még mit tenni barátaim ! Van munka lehetõség. Van kibontakozás ! Ne búslakodjunk .Pénz is van .

Sej haj Lina !