Rovat: Iványi Sándor
Cikkek száma: 35
 
Tartalom:
Isten meggyógyítja országunkat.
Üzenet a helótáknak
Végítélet
Megvan a győztes, kié az első magyar Oscar díj!!
A zsidó kiválasztottságról
Mondjon le a kormány!!
Hungaria Semper Libera!
Vigyázzatok magyarok!
Alkotmányosságunk védelmében
A Szent István Szövetség nyilatkozata
Antiszemitizmus
Orbán új Alkotmányt ígér
Befejezték a boncolást, az eredmény lesújtó
Orbán és az USISRAEL kapcsolata II.
Irán megvédi a segélyszállítmányokat-frissítve
A Szent István Szövetség közleménye
Trianon Európa sötét oldala
Új Bibliát!
Meghívó fáklyás felvonulásra és Trianon tanácskozásra
A FIDESZ és Izrael szoros kapcsolata I.
Bojkottra fel!!
A Biblia igazsága
Izrael joga a biztonsághoz nem kérdőjelezhető meg
Elhunyt Dr. Vitéz Endrey Antal
Követelés a Magyar Köztársaság kormányához
Veszélyben a palesztin segélyt szállító flottila
In Memoriam Marschalkó Lajos
Pünkösdi körlevél
Orbán mégsem megy pofozkodni!!
A FIDESZ nem cáfolja meg önmagát
Vigyázat csalók!!
Kérvény a Köztársasági Elnök Úrhoz
Válasz Szakács Gábor úrnak
A magyar Történeti Alkotmány rövid története
A liberalizmusokról

Isten meggyógyítja országunkat.
2012.04.14, 19:38                    Tartalomjegyzékhez               Egyszerű

Hittel teljes szavak: ezek változtatják meg a dolgokat. Hegyeket mozdítanak a tengerbe. A betegséget egészséggé fordítják. Egy bűnöst szentté változtatnak.

Egy bűnben, vagy gyarmati sorban nyomorgó nemzetet is képesek Isten saját nemzetévé tenni. Ez így van. Ha mi hívők az országunkért mondott imáinkat a hit szavaival támogatnánk meg a kétség és bátortalanság szavai helyett, akkor rövid időn belül szellemi feltámadás tanúi lehetnénk Magyarországon.
Isten megígérte, hogy ha mi, az Ő népe, megalázzuk magunkat, imádkozunk, keressük az Ő arcát, és elfordulunk a gonosz útjainktól, akkor meggyógyítja az országunkat. És hadd mondjam el neked, hogy vannak imaharcosok az egész országban (remélem, te is egyike vagy azoknak), akik megteszik, amit ez az ígéret kér.
Azonban még így sem hallhatunk sokakat így beszélni: „Ez nagyszerű! Isten meggyógyítja az országunkat.” Nem hallunk embereket az Isten ígéretébe vetett hittel beszélni. Inkább ezt halljuk: „Ó, te jó ég, hallottad, megint öltek a cigányok?”, ,, Hallottad, hogy a zsidók felvásároltak egy újabb magyar földet? " ,, Hallottad: a Géza megcsalta a nejét?" vagy valami más pusztító dolgot, amit a televízióban láttak.
Figyelj ide! Abba kell hagynunk, hogy arról prédikálunk, mit tesznek a bűnözők, a bűnösök és el kell kezdenünk arról beszélni, hogy Isten mit végez, és hogyan állhatunk be az ő szolgálatába! Isten azt mondta, meggyógyítja ezt a nemzetet.
El kell kezdenünk hittel beszélni erről az országról ahelyett, hogy a rossz hírekről beszélünk mindenhol. Természetesen ez a legtöbb embernek furcsának fog tűnni. Néhányan talán azt gondolják majd, hogy nincs ki mind a négy kerekünk. De ez nem új dolog. Ne légy kicsiny hitű! Ha nagyobb hited lenne, akkor elfogadnád, hogy Isten képes akár Trianont is rendezni, mert ő az ura a nagyhatalmaknak is! Ha nagyobb hited lenne, akkor elfogadnád, hogy Isten képes a bűnözőket is megjavítani, és Isten képes a hazádat megszabadítani minden ártó, ellenséges ellenségtől.

Az Ószövetség leírja, hogy a zsidóság akkor érezhette biztonságban magát, és akkor gyarapodott, amikor egységesen az Úrnak szolgált, és csak őt imádta!

A magyarok számára is ez a követendő út!

Isten azt akarja, hogy a magyarok is gyarapodjanak, és békességben, és valóságos egységben szeressék egymást, ne pedig különféle pártok osszák meg őket!

A magyarok legnagyobb ellensége a hitetlenség, és a megosztottság:

,, gyűlöllek, mert te jobbikos vagy" ,,gyűlöllek, mert te fradista vagy"

Ezek a sátántól való gonosz indulatok!!

Eleink, valamikor Árpád idejében nem ismerték a nemzeti megosztottságot, és csak azt az Istent imádták, aki a világot teremtette! (Ezt Kiszely István neves antropológusunk mondta el Debrecenben. ) Egységben éltünk, pártok, focicsapatok, bankok, adósságok nélkül, ám volt sok földünk, katonánk, állatunk, és lélekszámban gyarapodtunk is. Nem is szorultunk senkinek a kölcsöneire! Mindenkinek volt munkája!!

Ma ugyanazon a földön élünk, csak egység nélkül, és sok a Krisztusba vetett hit nélkül élő közöttünk! Ne áltasd magad azzal, hogy majd valamelyik párt, vagy nyugati hatalom felemeli a hazádat! Csak Isten képes erre, és a hozzá őszintén megtérő, egységesült nemzet!!


Hadd mondjak neked valamit: egy maroknyi hívő, akik odafigyelnek Isten örömhírére, megbíznak abban, és szólják azt, erősebbek, mint a hitetlen átokmondók egész serege. Az ő hitetlenségük nem fogja Isten hitét hatástalanná tenni!
Ezért van az, hogy az elmúlt években mi megtanultuk, hogy ne hallgassunk a rossz hírekre, és csak kezdjük el dicsérni Istent, és hálát adni Neki a szabadításáért. A dicséret minden egyes szava hitet szabadít fel a szívünkben.

Most olvasd el az 5 Mózes 28:16-68-as verseket. Ezek az átkok, amiktől Jézus megszabadít téged, és az országot is, ha Őbenne van a bizalmad. Ha nem így teszel:

,, A jövevény, aki közötted van, feljebb- és feljebb emelkedik feletted, te pedig alább-alább szállasz. Ő fog neked kölcsönt adni, és nem te kölcsönzöl neki, ő fej lesz , te pedig farok." ( Mózes V. könyve, 28, 43).

Tökéld el most magad Istennel és velem együtt! Állj meg szilárdan velünk együtt, hogy a dolgok megváltoznak ebben az országban. Tökéld ezt el a szívedben. Mondd ki. Szólítsd elő. Isten meggyógyítja, és felemeli a nemzetet!

Igei olvasmány: Nehémiás 6:1-16

Most szólj hozzá!                    Válaszok itt


Rudi Tanya

StarBus 2000Mag-artMátyás VendégházHUN TV

Attila Hotel

Kézi Malom az otthonábanHargita PanzióFELIRATKOZÁS
Világ Királnyője Kápolna
HUN TV
Nomád Étel

Locations of visitors to this page
Az Éjjeli menedékben Kende Péter és ifj. Hegedus Loránt - 2008.09.26. (tdyweb.wbteam.com)
Trianon - Nem lehet feledni, nem, soha!
A víz üzenetei 3.
Legfrissebb írások:
IDEGEN FORGATÓKÖNYV
Újabb gyalázat a magyarság ellen !
BG: Ki is a "fake news” propagandistája?
BG: Nagypéntek és a világ számára "minta nemzetünk”- összefüggései.
A TÖRÖK JÁR BUDÁN, vagy KUBINYI TAMÁS?
Bene Gábor: JÁVOR és a szarkenés....
Példák a múltból, okulásul
Tovább >>
Új hozzászólások:
Tovább >>
Társoldalak:
Égi Patróna
Magyarok Világszövetsége
Statisztika:

 
© Nemzeti Hírháló 2003-2014