A táblán látható szöveg, a pártoktól független, 3. utas civil szervezetek - a 2000-ben alapított Összefogás a Fennmarádásért Mozgalom,a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége, és a táblát tartó Brindza András véleménye. A táblát (transzparenset) azért készítettük, mert a rajta felsorolt tévék, az elmúlt 15 évben, többszöri kérésünk ellenére sem hívták - engedték be a műsoraikba, azokat a lényeges dolgokról beszélő, hiteles civileket, akik már több mint tíz éve megírták a válságot - és a kiutat, lásd bővebben, a www.fennmaradas.freeweb.hu-n - A rendszerváltás elkerülhetetlen című írásban, a Leleplező menü ponton, és a Létbiztonság és harmónia című könyvben !!

" A nyilvánosság, a hiteles, többoldalú tájékoztatás, a demokrácia eszköze - a diktatúra igyekszik a jót és az igazságot elhallgatni - eltakarni, hogy az elnyomottak és kifosztottak, ne tudják megváltoztatni a rossz, igazságtalan, az országunkat válságba vivő, neoliberális bukott rendszert..! " Szervezeteink álláspontja szerint a jelenlegi, és a FIDESZ-KDNP által megszavazott új Alkotmány, alaptörvény is törvénytelen (illegitim), mivel nem tartalmazza a Szent Korona érték rend alapelveit, és semmiféle garancia (visszahívható képviselők, ha nem a programjuk szerint cselekednek) nincs arra nézve, hogy kizárja a választók sokadszori becsapását, valamint nem rendelkezik a kormányzás, és a gazdasági felemelkedés legfontosabb eszközéről - a pénzkibocsájtás jogának a visszavételéről. A jelenlegi választási törvény is elfogadhatatlan és antidemokratikus, mivel nem zárja ki a csalások lehetőségét, és a milliárdos kampány pénzek felhasználását.. (Mi rendelkezünk olyan választási redszerrel, amely kizárja a csalások lehetőségét,de ezt a hatalom nem fogadta el...)
Ha a táblán feltüntetett pártok, televíziók, vagy az EU kifogásolja az ott leírt igazságot, akkor Mi, bár melyikőjükkel hajlandóak vagyunk nyilvános tévé vitára kiállni! (No - "demokraták" ??)

Budapest, 2011. június 17.
Brindza András, médiafelelős
Rudi Tanya

StarBus 2000Mag-artMátyás VendégházHUN TV

Attila Hotel

Kézi Malom az otthonábanHargita PanzióFELIRATKOZÁS
Világ Királnyője Kápolna
HUN TV
Nomád Étel

Locations of visitors to this page
Gyimesbükki lassú csárdás
Csodaszarvas
Magyar ének 1919-ben
Legfrissebb írások:
A TÖRÖK JÁR BUDÁN, vagy KUBINYI TAMÁS?
Bene Gábor: JÁVOR és a szarkenés....
Példák a múltból, okulásul
Horvát alkotmánybíró a devizahitelről.
AZONNAL OLDÓDÓ HÍREK
Nyílt levél az Igazságügyi Minisztérium vezetéséhez!
A polgárháború előérzete…?
Tovább >>
Új hozzászólások:
Tovább >>
Társoldalak:
Égi Patróna
Magyarok Világszövetsége
Statisztika:

 
© Nemzeti Hírháló 2003-2014