A táblán látható szöveg, a pártoktól független, 3. utas civil szervezetek - a 2000-ben alapított Összefogás a Fennmarádásért Mozgalom,a Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége, és a táblát tartó Brindza András véleménye. A táblát (transzparenset) azért készítettük, mert a rajta felsorolt tévék, az elmúlt 15 évben, többszöri kérésünk ellenére sem hívták - engedték be a műsoraikba, azokat a lényeges dolgokról beszélő, hiteles civileket, akik már több mint tíz éve megírták a válságot - és a kiutat, lásd bővebben, a www.fennmaradas.freeweb.hu-n - A rendszerváltás elkerülhetetlen című írásban, a Leleplező menü ponton, és a Létbiztonság és harmónia című könyvben !!

" A nyilvánosság, a hiteles, többoldalú tájékoztatás, a demokrácia eszköze - a diktatúra igyekszik a jót és az igazságot elhallgatni - eltakarni, hogy az elnyomottak és kifosztottak, ne tudják megváltoztatni a rossz, igazságtalan, az országunkat válságba vivő, neoliberális bukott rendszert..! " Szervezeteink álláspontja szerint a jelenlegi, és a FIDESZ-KDNP által megszavazott új Alkotmány, alaptörvény is törvénytelen (illegitim), mivel nem tartalmazza a Szent Korona érték rend alapelveit, és semmiféle garancia (visszahívható képviselők, ha nem a programjuk szerint cselekednek) nincs arra nézve, hogy kizárja a választók sokadszori becsapását, valamint nem rendelkezik a kormányzás, és a gazdasági felemelkedés legfontosabb eszközéről - a pénzkibocsájtás jogának a visszavételéről. A jelenlegi választási törvény is elfogadhatatlan és antidemokratikus, mivel nem zárja ki a csalások lehetőségét, és a milliárdos kampány pénzek felhasználását.. (Mi rendelkezünk olyan választási redszerrel, amely kizárja a csalások lehetőségét,de ezt a hatalom nem fogadta el...)
Ha a táblán feltüntetett pártok, televíziók, vagy az EU kifogásolja az ott leírt igazságot, akkor Mi, bár melyikőjükkel hajlandóak vagyunk nyilvános tévé vitára kiállni! (No - "demokraták" ??)

Budapest, 2011. június 17.
Brindza András, médiafelelős
Rudi Tanya

StarBus 2000Mag-artMátyás VendégházHUN TV

Attila Hotel

Kézi Malom az otthonábanHargita PanzióFELIRATKOZÁS
Világ Királnyője Kápolna
HUN TV
Nomád Étel

Locations of visitors to this page
Az égig éro paszuly
Fehérló fia
Kurultaj 2008. 08. hó. magyar - madgar törzsi találkozó ostorosok
Legfrissebb írások:
Berg Judit: Meseleves vagy nyakleves?
2018-ban ismét nyugdíjprémium várható
A KÁRPÁTIA
Krokodilkönnyek az Akadémiáért?
Bene Gábor: Miért nem lehet érteni a NEEM pártot?
Megharapták ovodástársai. (Na és?)
Bene Gábor: A párt is egyfajta árú csupán?
Tovább >>
Új hozzászólások:
Tovább >>
Társoldalak:
Égi Patróna
Magyarok Világszövetsége
Statisztika:

 
© Nemzeti Hírháló 2003-2014