A SZENT ISTVÁN SZÖVETSÉG NYILATKOZATA



Szabadságot a magyar nemzetnek!!


Válasz Az Országgyûlés 1/2010. (VI. 16.) OGY politikai nyilatkozatára


a Nemzeti Együttmûködésrõl.



Nemzeti tragédiánk, hogy a XXI. század elsõ évtizedének végén, negyvenhat évnyi kommunista megszállás, diktatúra és az átmenet két zavaros évtizede után Magyarország még nem szerezte vissza az önrendelkezés jogát, hanem helyette a 2004-es Európai unióhoz való csatlakozás, és a 2007-es Lisszaboni Szerzõdés aláírásával teljességgel a nyugati érdekkörök kiszolgálója lett. Ennek oka fõként az 1989-es hatalomátmentés, amely arra szolgált, hogy az MSZMP és holdudvara át tudja menteni a hatalmát, és gazdasági hatalomra tegyen szert.


A magyar jogszokás azt kívánta volna, hogy 1989-es Alkotmányozó Nemzetgyûlést hívjanak össze, és visszahelyezzék a közjog élére az 1946-ban eltörölt Szent korona történeti Alkotmányt, amely a magyarság politikai önrendelkezésének, és gazdasági érdekvédelmének is a záloga.


A magyar nemzet önrendelkezésért vívott küzdelme 1956-ban egy dicsõséges, de végül vérbe fojtott forradalommal kezdõdött. A küzdelem az 1989-es hatalomátmentés politikai paktumaival folytatódott, és végül szabadság helyett kiszolgáltatottságba, önállóság


helyett eladósodásba, felemelkedés helyett szegénységbe, remény, bizakodás és


testvériség helyett mély lelki, politikai és gazdasági válságba torkollott. Ma a magyarság jogfosztott, mert nem a saját szent korona tanra épülõ Alkotmánya szerinti jogrendben él.


Ma a magyarság kifosztott, hiszen a nemzeti vagyon túlnyomó része idegen, külföldi tulajdonban van, vagy az 1988-1991-ig ,,spontán privatizálók” kezében.


Hazánkban nyílt cionista honfoglalás, felvásárlás zajlik, amely mára olyan szinten valósul meg, hogy a cionisták által épített lakóparkokba magyar polgár nem is költözhet be. A médiákból a zsidó kultúrát terjesztik, az iskolákban holokauszt napokat tartanak, és megszületett a holokauszt tagadást tiltó törvény is. A felvásárló cionisták elérték, hogy a Magyar Országházból 2006 –tól kizárják a karácsony megünneplését, helyette állami forrásból támogatott hanuka ünnepséget tartottak.


A magyarság vészesen fogyatkozik: amíg 1988-ban még közel 11 000 000 magyar élt a Csonkaországban, addig 2010-re elfogytunk 10 000 000 fõre.


Ezekért a nemzetre káros eseményekért az elmúlt 20 év kormányai együttesen felelõsek, hiszen különbözõ mértékben, de mindannyian a nyugati érdekeket képviselték, és a Világbank parancsait követték.


A magyar nemzet 2010 tavaszán újra összegyûjtötte életerejét, és a szavazófülkékben sikeres forradalmat vitt véghez, hiszen végre bejutott az egyetlen nemzetért cselekvõ kész párt, a radikális Jobbik Magyarországért Mozgalom.


Az áprilisi választásokon nem új társadalmi szerzõdés született, hanem a már megbukott neoliberális politika folytatódik a liberális FIDESZ diktatórikus jellegû kormányzásával.


Ezt azt jelenti, hogy a magyar nemzet továbbra is a nemzetközi magánbankok, a Világbank, a NATO, és az EU érdekeit fogja kiszolgálni, amíg az utolsó magyar is ki nem szenved a Csonkaországban.


Mi, a SZENT ISTVÁN SZÖVETSÉG tagjai, mint a szent korona tagjai, kinyilvánítjuk, hogy minden törvényes eszközzel fellépünk e nemzetpusztítás ellen, szót emelünk a cionizmus hazai hódítása ellen, mert elsõ királyunk reánk hagyta:


,,Atyai õseink hagyománya a szeretettel együtt a szabadságunk záloga”





Követelésünk a magyar kormány felé:



1. Alkotmányozó nemzetgyûlés összehívása


2. Szent korona történeti Alkotmány hatályba helyezése


3. Ideiglenes kormány felállítása


4. EU-ból való kilépés


5. NATO-ból való kilépés


6. Az adósság fizetésének azonnali megtagadása


7. A Világbankkal kötött szerzõdések egyoldalú felmondása


8. Honvédelem megszervezése


9. Családvédelem megszervezése


10. Sajtószabadság


11. Politikai foglyok szabadon bocsájtása


12. A külföldiek által felvásárolt ingó és ingatlanok államosítása.




Isten áldd meg a magyart!



,,Ha Isten velünk, ki ellenünk?”





Kelt.: Debrecen, 2010-07-02